Et godt sæt benbeskyttere er et must for fodboldspillere – amatører såvel som professionelle. De beskytter skinnebenet mod skader til kamp og træning. Ved at absorbere stød fra spark og tacklinger minimerer de risikoen for brud. Ifølge DBUs lovgivning for fodbold og futsal skal man altid bære benskinner af passende materiale til kamp. 

Eftersom de er en fast del af de fleste fodboldspilleres udstyr, synes vi hos Shads Football godt, at man må gøre lidt ud af sine skinner. Hos os kan du derfor købe benskinner i unikt design – vælg vores premade designs eller skab dit helt eget.

Formbar benbeskytter designet til dig

Vi tror på, at individualitet og personlighed skal omfavnes og udtrykkes. Det hjælper vores designs alle spillere på vej til. Vores benskinner kommer i forskellige modeller og størrelser, og blandt vores premade designs kan du for eksempel vælge det danske eller engelske flag eller farver som neon pink eller gul. 

Har du en idé til det perfekte personlige design, er det bare at give sig i kast med kreativiteten. Via vores “design selv”-side , kan uploade et hvilket som helst design, du ønsker – fra private billeder til flag, klublogoer eller illustrationer af dit fodboldidol. Kun fantasien sætter grænser!

Unik tilføjelse til jeres hold

Hos Shads Football ønsker vi at give spillere mulighed for at skille sig ud – hver for sig og sammen. Derfor kan vores benbeskyttere naturligvis også bestilles til hele jeres hold. Lav et personligt design med jeres klublogo eller noget andet internt, der repræsenterer jer, og vis modstandere og tilskuere hvem I er, når I går på banen.  

For at sikre, at alle på holdet kan få sig et par, der passer, kan du både vælge benbeskytter til børn og voksne, små modeller og formbare modeller. Se også vores udvalg af strømper og tape i seks forskellige farver. 


Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på vores mail support@shadsfootball.dk – så vender vi retur hurtigst muligt.