Mange fodboldspillere har i øjeblikket kig på et par G-form benskinner, men vidste du, at der findes en mulighed for et unikt, customized alternativ, der er helt sit eget? Hos Shads Football kan du vælge blandt vores mange premade designs eller skabe dit helt eget.

Hvordan adskiller vores produkter sig fra G-form benskinner?

Vores benskinner adskiller sig fra andre brands ved at være unikke i designet og customized. Hos os kan du skabe et par benskinner, som ingen andre i verden har.

Det er naturligt, at mange tyer til de kendte sportsbrands, når de er på jagt efter nyt fodboldudstyr. Her er G-form et af dem. Men er man derimod mere til det unikke og one of a kind, så har Shads Football altså løsningen.

Vi tror på, at man bliver en bedre spiller af at udtrykke sin personlighed på banen. Derfor har vi gjort det muligt at designe sine egne benskinner. Via vores design selv-funktion kan du uploade lige de billeder, ikoner eller logoer, som du ønsker skal pryde dit udstyr. 

Med design selv-funktionen kan du også skabe ens benskinner med et personligt tvist til hele dit fodboldhold.

Forskellen ligger altså særligt i udseendet, for når det kommer til sikkerheden, lever vores benskinner naturligvis op til alle regler og standarder.

Bredt udvalg af produkter til optimal beskyttelse

Vores produkter fås i forskellige former og størrelser. Vi sælger både benskinner til børn, små benskiner og formbare benbeskyttere. Vi sælger desuden andre produkter som strømper og tape

Din sikkerhed er vigtig, og derfor er Shads Footballs produkter naturligvis lavet af passende materiale, så du kan bruge dem til både træning og kamp. Alle spillere i Danmark er pålagt at bære benskinner til kamp, da de er vigtige for at beskytte skinnebenene mod brud og mærker ved spark og tacklinger. 

Vi har sørget for, at alle vores skinner har den perfekte pasform, så du har maksimal beskyttelse og komfort, men undgår irritation og ubehag. Vores produkter lever op til kvalitetsstandarderne fra G-form benskinner og øvrige store brands, så du kan koncentrere dig om at shine på fodboldbanen. 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på vores mail support@shadsfootball.dk – så vender vi retur hurtigst muligt.