Denne hjemmeside er styret af SHADS Football. På hjemmesiden bruges termerne ”vi”, ”os” og ”vores”, som referer til SHADS Football. Shopify Inc. stiller denne hjemmeside, inklusiv alle informationer, redskaber og tjenester, til rådighed for dig, brugeren, på den betingelse af, at du accepterer alle vilkår, betingelser og notitser, som fremgår nedenfor.

 Ved at besøge vores hjemmeside og/eller købe et produkt fra os, bruger du vores ”Service” og accepterer at være bundet af vores følgende handelsbetingelser (”Servicevilkår”, ”Vilkår”) inklusiv de ekstra handelsbetingelser refereret heri og/eller henvist til via hyperlinks. Disse Servicevilkår gælder for alle brugere af hjemmesiden inklusiv, men uden begrænsning til, brugere, som er ”browsere”, leverandører, kunder, grosserer og/eller personer, der tilføjer indhold. 

 Læs venligst disse Servicevilkår grundigt, før du skaffer dig adgang til, eller bruger, vores hjemmeside. Ved at skaffe dig adgang til, eller bruge, en vilkårlig del af vores hjemmeside accepterer du at være bundet af disse Servicevilkår. Hvis du ikke accepterer alle handelsbetingelser af denne aftale, kan din adgang til hjemmesiden, samt brugen af en vilkårlig service, ikke tillades. Hvis disse Servicevilkår er betragtet som et tilbud, er accepten udtrykkeligt begrænset til disse Servicevilkår.

Alle nye egenskaber og redskaber, som skulle tilføjes til den nuværende butik, skal også betragtes som værende dækket af disse Servicevilkår. Du kan til enhver tid finde den senest opdaterede version af Servicevilkårene på denne side. Vi forbeholder os retten til at opdatere, ændre og/eller erstatte en hvilken som helst del af disse Servicevilkår ved at offentliggøre opdateringerne og/eller ændringerne til vores hjemmeside. Det er dit eget ansvar at tjekke denne side periodisk for ændringer. Ved at fortsætte med at bruge eller have adgang til hjemmesiden efter en opdatering angiver du din accept af disse ændringer.

 

Vores butik er ”hosted” af Shopify Inc. De stiller en online e-handelsplatform til rådighed, der tillader os at sælge vores produkter og services til dig.